Terug

Volg Vandaag Inside

Zidane kondigt comeback als trainer aan: 'Het duurt niet lang meer'

Zidane kondigt comeback als trainer aan: 'Het duurt niet lang meer'

Unspecified

25 okt 2022, 13:54

Zinédine Zidane zinspeelt op een spoedige comeback als trainer. "Binnenkort, binnenkort. Nog een beetje geduld, het duurt niet lang meer", zei de voormalige Franse sterspeler in een museum in Parijs, waar een wassen beeld van hem staat. "Ik ben niet ver verwijderd van het opnieuw coachen van een team."

Zidane vertrok in de zomer van 2021 als trainer bij Real Madrid, de Spaanse club waarmee hij drie keer de Champions League won, twee landstitels veroverde en ook twee Spaanse bekers binnenhaalde. De 50-jarige voormalig middenvelder zou recent al in beeld zijn geweest bij Paris Saint-Germain, dat echter uiteindelijk koos voor Christophe Galtier als opvolger van de ontslagen Mauricio Pochettino. zinspeelt op een spoedige comeback als trainer. "Binnenkort, binnenkort. Nog een beetje geduld, het duurt niet lang meer", zei de voormalige Franse sterspeler in een museum in Parijs, waar een wassen beeld van hem staat. "Ik ben niet ver verwijderd van het opnieuw coachen van een team."

Zidane vertrok in de zomer van 2021 als trainer bij Real Madrid, de Spaanse club waarmee hij drie keer de Champions League won, twee landstitels veroverde en ook twee Spaanse bekers binnenhaalde. De 50-jarige voormalig middenvelder zou recent al in beeld zijn geweest bij Paris Saint-Germain, dat echter uiteindelijk koos voor Christophe Galtier als opvolger van de ontslagen Mauricio Pochettino.

Deel dit artikel

Link gekopieerd