Terug

Volg Vandaag Inside

Youp van ’t Hek pleit voor Angela de Jong bij Marcel & Gijs: 'Het meest ultieme talkshowmoment!'

Youp van ’t Hek pleit voor Angela de Jong bij Marcel & Gijs: 'Het meest ultieme talkshowmoment!'

Unspecified

27 juni 2023, 09:16

Youp van ’t Hek zou het leuk vinden als Angela de Jong eens komt aanschuiven bij Marcel & Gijs. Angela was eerder nog kritisch in haar column op de talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, maar volgens Youp zou haar komst kunnen zorgen voor 'het meest ultieme talkshowmoment'.

"Dan zit Caroline bij Jort, Angela bij Eva en bejaardenomroepbaas Jan bij Marcel & Gijs en stem dan als liefhebber maar eens af op het juiste kanaal", begint de cabaretier in zijn column voor de VARAgids. "Natuurlijk weet ik wel dat de gasten de avond erna allemaal een zendertje opschuiven, maar toch blijft het moeilijk kiezen. Want ik ben gek op de gretige spits Caroline, die avond aan avond voorzet na voorzet magistraal inkopt, maar ook op de meedogenloze vinexopinie van Angela. Die heerlijke veertien in een dozijnobservaties."

Youp zou het persoonlijk ook leuk vinden als Koffietijd terugkeert, met Marc-Marie Huijbregts als presentator. "Mijn natste omroepdroom? Koffietijd terug, maar dan gepresenteerd door Marc-Marie. In een dagelijks wisselende lawaaitrui of in een koket matrozenpakje. En dat dan in dat uurtje de presentatoren Eva, Jort, Gijs & Marcel gezellig langskomen om te vertellen hoe het ze vergaat in talkshowland. En dat om de dag Angela komt vertellen waarom ze een lelijk stukje over Marcel & Gijs had geschreven."

"Het meest ultieme talkshowmoment dat nog moet komen?", vervolgt Youp. "Angela bij Gijs & Marcel. Dat is misschien nog wel een grotere stunt dan Jan die bij die jongens zat. Het wordt een heerlijke zomer", aldus de 69-jarige cabaretier.

Ook de redactie lijkt de column van Youp te hebben gelezen, want niemand minder dan Angela de Jong schuift vanavond aan tafel bij Marcel & Gijs! Marcel & Gijs is iedere werkdag vanaf 21.30u te zien op SBS6. Kijk hieronder de hoogtepunten terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd