Terug

Volg Vandaag Inside

'Wolfsburg heeft naast Berghuis ook interesse in Danjuma'

'Wolfsburg heeft naast Berghuis ook interesse in Danjuma'

Unspecified

26 juni 2021, 11:56

VfL Wolfsburg heeft niet alleen belangstelling voor Steven Berghuis, maar ook voor de Nederlandse aanvaller Arnaut Danjuma. Dat meldt de transferspecialist Fabrizio Romano.

Danjuma speelde het afgelopen seizoen met Bournemouth in de Championship. De aanvaller maakte in 35 wedstrijden zeventien doelpunten en leverde daarin zeven assists. Danjuma zei eerder in de VI EK LIVE talkshow dat er in Nederland te weinig respect is voor het tweede niveau van Engeland. 'Ik denk zelf dat het Championship na de vijf grote Europese competities de sterkste ter wereld is. Het Championship is geen slechtere competitie dan de Eredivisie, maar daar kan je spelers makkelijker bekijken', stelde de oud-PSV’er.

Danjuma eindigde met Bournemouth op de zesde plaats, waarna hij in de nacompetitie promotie misliep naar de Premier League. De Nederlandse aanvaller heeft nog een contract tot medio 2024 bij Bournemouth.

Steven Berghuis werd ook eerder in verband gebracht met Wolfsburg. Mark van Bommel, de nieuwe trainer van de Duitse club, zou de komst van Berghuis wel zien zitten. Ajax zou zich tot nu toe als enige club officieel hebben gemeld voor de huidige aanvaller van Feyenoord.

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd