Terug

Volg Vandaag Inside

Woeste PSG-fans keren zich massaal tegen Messi: 'Hijo de puta!'

Woeste PSG-fans keren zich massaal tegen Messi: 'Hijo de puta!'

Unspecified

3 mei 2023, 21:04

Honderden supporters van Paris Saint-Germain hebben bij het stadion van hun favoriete club laten weten dat ze klaar zijn met Lionel Messi. Ze scholden de aanvaller uit Argentinië uit en zongen kwetsende liedjes over hem. "Messi, hijo de puta!" (Messi, hoerenzoon, red.)

Een deel van de aanhang van PSG fluit Messi al langer tijdens wedstrijden uit. Ze vinden dat hij zijn enorme salaris niet waarmaakt bij de club uit Parijs. De morrende fans hebben het nu helemaal gehad met Messi. De vedette kwam maandag niet opdagen op een straftraining na een nederlaag tegen FC Lorient (1-3). Messi maakte wel een uitstapje naar Saudi-Arabië, het land dat hij al langer aanprijst in reclames.

Volgens veel media staat het vertrek van Messi bij PSG vast. Hij is in de zomer na twee seizoenen transfervrij, na een bijna volledige loopbaan bij Barcelona te hebben gespeeld. PSG heeft het aanstaande vertrek van Messi nog niet bevestigd. De 35-jarige aanvaller wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona, maar zou in Saudi-Arabië maar liefst 300 miljoen euro kunnen verdienen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd