Terug

Volg Vandaag Inside

Wim ergerde zich aan 'tenenkrommend' interview van assistent-trainer Liverpool Lijnders

Wim ergerde zich aan 'tenenkrommend' interview van assistent-trainer Liverpool Lijnders

Unspecified

12 mrt 2022, 14:47

Wim Kieft heeft zich geërgerd aan Pepijn Lijnders, de assistent-trainer van Liverpool-coach Jürgen Klopp. Wim verbaasde zich hoe Lijnders in zijn ogen sprak over het succes van The Reds afgelopen week voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Internazionale. 

'Overigens voor wie het nog niet wist: Pepijn Lijnders is samen met Jürgen Klopp grondlegger van het succes van Liverpool. Tenminste, volgens Lijnders zelf', begint Wim in zijn column voor De Telegraaf. 'Tijdens een interview voor de Nederlandse televisie zorgde de assistent van Klopp voor kromme tenen door continu over ’Jürgen en ik’ te spreken. Hij had het maar over de fijne samenwerking, de openheid van hun relatie en het vertrouwen dat daaruit was ontstaan.' Volgens Wim een opzichtige poging van Lijnders om de prestaties van Liverpool op te eisen.

Wim vindt hoe dan ook dat het succes van Liverpool komt door trainer Klopp. 'Hij ervaart iedere dag de druk van het hoofdtrainerschap van Liverpool', gaat Wim verder. 'De assistent staat niet onder druk. Voor hem is het gemakkelijk meedansen op tafel en onderdeel zijn van een succesvolle groep zonder verantwoordelijk te worden gehouden voor het succes. Dat mag Lijnders weleens onder zijn neus gewreven worden', aldus Wim.

Deel dit artikel

Link gekopieerd