Terug

Volg Vandaag Inside

Willem van Hanegem: 'Bij PSV moeten ze woedend zijn op hem!'

Willem van Hanegem: 'Bij PSV moeten ze woedend zijn op hem!'

Unspecified

5 feb 2023, 22:33

Willem van Hanegem was niet onder de indruk van de wedstrijd Feyenoord-PSV. Ook de onvrede bij PSV na afloop kan hij zich niet in vinden, schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem snapt niet waarom PSV toch nog blij is met het punt. "De topper tussen Feyenoord en PSV viel mij zwaar tegen. Voor de rust was het voortdurend inleveren bij de tegenstander. En de lat gaat ook omlaag. Ik hoorde trainer Ruud van Nistelrooij na afloop zeggen dat ze niet hadden verloren in de Kuip. Maar ze stonden diep in blessuretijd toch nog voor, terwijl ze een gat moeten dichten op de ranglijst?"

Na afloop was er veel onvrede bij de Eindhovenaren. Van Hanegem vindt echter dat PSV hun woede op iemand anders moeten richten. "Bij PSV ging het ook opeens over negen minuten extra tijd. Alsof dat een excuus is om Jahanbakhsh er nog eentje achter die Walter Benítez te laten mikken. Ze moeten daar woedend zijn op Armando Obispo. Er was weinig aan de hand en zijn gekke actie draait de wedstrijd om. Een rode kaart in de Kuip bij een voorsprong, die krijg je alleen als je echt niet anders kon. Dit sloeg nergens op. Kijk mij eens even het duel aangaan, dat was het idee," aldus van Hanegem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd