Terug

Volg Vandaag Inside

Willem Janssen vanaf komende zomer nieuwe technisch manager VVV-Venlo

Willem Janssen vanaf komende zomer nieuwe technisch manager VVV-Venlo

Unspecified

16 mrt 2022, 12:29

VVV-Venlo heeft Willem Janssen aangesteld als nieuwe technisch manager. De 35-jarige verdediger van FC Utrecht, die eerder al bekendmaakte na dit seizoen te stoppen, treedt per 1 juli in dienst van de eerstedivisionist uit Venlo. Janssen tekent een contract voor drie seizoenen.

Janssen begon zijn loopbaan als profvoetballer bij VVV en kwam daarna uit voor Roda JC, FC Twente en FC Utrecht. Bij de club uit de Domstad is hij bezig aan zijn laatste seizoen. Janssen is met 403 gespeelde wedstrijden de voetballer met de meeste Eredivisie-duels achter zijn naam in deze eeuw.

Algemeen directeur Marco Bogers is blij dat Janssen de rol van technisch manager vanaf volgend seizoen op zich gaat nemen. "Willem staat aan de vooravond van een nieuwe carrière en hij heeft nog alles te leren, maar wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn achtergrond, karaktereigenschappen en ruime ervaring als voetballer de juiste man voor deze functie is", aldus Bogers.

"Er wordt door ons een ontwikkelingstraject voorbereid waarmee Willem zich het vak eigen gaat maken met de steun van mij en andere ervaren mensen binnen de club, zoals Jos Luhukay, Jay Driessen, Roger Bongaerts en Marc van Hintum."

Deel dit artikel

Link gekopieerd