Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred wil dat Johan even zijn mond houdt over Café Hendriks & Genee

Wilfred wil dat Johan even zijn mond houdt over Café Hendriks & Genee

Unspecified

31 okt 2019, 12:57

Vier maanden na de eerste reeks krijgt Café Hendriks & Genee vanaf zondag een aangepast vervolg, zo vertellen Wilfred en Hélène in een uitgebreid interview met het AD.

Volgens Wilfred gaan er in het nieuwe seizoen een aantal dingen veranderen aan de talkshow. "De jukebox is eruit, van Willibrord hebben we afscheid genomen, de barmannen wilden niet door (kwamen er financieel niet uit) en we zitten met minder gasten aan tafel. Zodat er meer rust is. Tegelijk moet je je realiseren dat we wel in een café zitten, hè. We maken geen Pauw, geen Jinek. Dit is het uurtje op de zondagavond. Even uitbuiken van het weekend, terugkijken en vooruit.” Hélène vult aan. "In een cafésetting, volkser. Je kunt nog net even het laatste nieuws bespreken. Niet te ingewikkeld, lekker luchtig.”

Wilfred wil ook graag dat Hélène andere kleren aantrekt op tv. "Hij vindt dat ik me niet goed kleed." Wilfred legt uit: "Je bent hartstikke mooi, maar hebt soms van die tv-dingen aan, die kunnen écht niet. Van die roesjes, dat je denkt: komen die van de Zeeman of zo? We zouden samen een keer gaan winkelen, maar het is er nog niet van gekomen.”

Hélène zit vrijdag bij Veronica Inside aan tafel en Wilfred zit niet te wachten op kritiek van Johan over de talkshow: "Ik denk niet dat het nut heeft, maar ik ga het vrijdagavond wel tegen Johan zeggen: hou nou eens twee uitzendingen je mond over onze talkshow. Geef het een kans.” Volgens Hélène vindt Johan de talkshow helemaal zo slecht nog niet. "Hij is alleen niet zo fan van die hoempapamuziek.”

Johan analyseert Café Hendriks & Genee

Johan analyseert Café Hendriks & Genee
2:35
Johan analyseert Café Hendriks & Genee

Café Hendriks & Genee trapt zondagavond om 22.30 uur af bij Veronica. Klaas Dijkhoff, Britt Dekker en Paul de Leeuw zijn te gast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd