Terug

Volg Vandaag Inside

Vanaf vandaag: de nieuwe middagshow van Wilfred bij Radio Veronica!

Vanaf vandaag: de nieuwe middagshow van Wilfred bij Radio Veronica!

Unspecified

6 jan 2019, 18:01

De nieuwe Veronica middagshow draagt dezelfde naam als de populaire voetbaltalkshow, maar zal inhoudelijk naast het laatste voetbalnieuws ook het nieuws van de dag en de lekkerste muziek brengen. ‘Veronica Inside’ is er vanaf vandaag elke maandag tot en met vrijdag voor een kritische blik met een gezonde dosis humor. Op vrijdag zal Wilfred Genee te horen blijven bij BNR nieuwsradio. Niek van der Bruggen, dj van de huidige Veronica Middagshow, verhuist terug naar 538.

Wilfred Genee: “Ik heb de overstap naar Talpa gemaakt vanwege de verschillende kansen en dit is er één van. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat ‘Veronica Inside’ vanaf 7 januari niet meer alleen op tv, maar ook op de radio te horen is."

Niels van Baarlen: ”Het is een lekker idee dat ik kan blijven doen wat ik het liefst doe; radio maken met een top team. Ik heb er alle vertrouwen in dat Wilfred het geweldig gaat doen.”

Rick Romijn: ”Voor mij is de cirkel rond. Ik begon meer dan twintig jaar geleden bij Veronica en nu mag ik er weer een nieuwe uitdaging aangaan."

Marc Adriani, Radio Directeur Talpa Radio: “Wij zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking. Wilfred Genee is een geweldige aanvulling voor Veronica en met Rick en Niels vormt hij een fantastisch team. Een ding is zeker; begin 2019 gaan we iets doen op Radio Veronica dat echt anders is dan alle andere middagshows op de Nederlandse radio.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd