Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred: 'Hij is altijd welkom bij Vandaag Inside'

Wilfred: 'Hij is altijd welkom bij Vandaag Inside'

Unspecified

15 juni 2023, 20:44

Wilfred heeft in gesprek met de 538 Ochtendshow gereageerd op het mogelijke tv-interview dat Matthijs van Nieuwkerk gaat geven aan Coen Verbraak, naar aanleiding van de Volkskrant-publicatie over grensoverschrijdend gedrag bij De Wereld Draait Door. Woensdag werd bekend dat Van Nieuwkerk en Verbraak "verkennende gesprekken" voeren.

"Had Matthijs van Nieuwkerk niet bij jullie aan tafel zijn verhaal moeten doen?", vraagt 538-presentator Tim Klijn aan Wilfred. "Ik had het wel sterk gevonden, maar hij kiest nu voor Coen Verbraak," antwoordt de Vandaag Inside-presentator. "Een geweldige interviewer trouwens, maar dat is natuurlijk wel de eigen winkel."

"En het zijn ook nog vrienden van elkaar las ik, ze komen bij elkaar over de vloer," vervolgt Wilfred. "Dus ja, misschien dat Matthijs zich daar beter bij voelt. Wat ik altijd leuk vind aan een interview is dat je iemand kan verrassen, en dat gaat nu niet gebeuren denk ik, want ze weten precies wat er gaat komen."

"Ik denk dat Vandaag Inside juist een podium was geweest, dat zie je met de mensen die zo nu en dan langskomen, zoals Hugo de Jonge en Mark Rutte. Ik denk wel dat het verrassend zou zijn geweest. En hij zou nog beschermd worden ook, want Johan is natuurlijk helemaal in het kamp-Matthijs." "Dus de uitnodiging staat?" vraagt Tim Klijn. "Matthijs is altijd welkom, iedereen is welkom. Het gekke is alleen: niemand wil komen, heel gek," sluit Wilfred lachend af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd