Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred doet enkele onthullingen over het WK-programma van Vandaag Inside

Wilfred doet enkele onthullingen over het WK-programma van Vandaag Inside

Unspecified

18 okt 2022, 16:46

Wilfred heeft dinsdagmorgen in De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen van Radio Veronica enkele onthullingen gedaan over het WK-programma van Vandaag Inside.

Sidekick Niels hoorde hoe Wilfred maandagavond tussen neus en lippen door vertelde dat Johan, René en hij binnenkort zeven dagen per week te zien zullen zijn op televisie. Het team van De Veronica Ochtendshow vond dat een goede aanleiding om de presentator eens te bellen om opheldering te vragen.

"Ik heb het idee dat jullie iets gemist hebben, want dat is toch algemeen bekend? Dat hebben we al een paar keer aangekondigd. Aan het begin van het seizoen had ik het ook een keer geroepen, en toen hadden mensen gelijk geschreven dat wij altijd zeven dagen in de week gingen. Nee, het is alleen voor het WK, gelukkig," legt Wilfred uit. "En dan gaat het weer terug naar vijf dagen. Dan wordt het weer normaal, tussen aanhalingstekens, noem het maar normaal dit."

"We beginnen 20 november en het duurt geloof ik tot 18 december," vervolgt de presentator. "En dan hebben we de finale gewonnen en staan we met z'n allen op de banken!" Of het programma, net zoals afgelopen zomer tijdens het EK, zal worden uitgezonden vanaf een speciale locatie? "Nee, we blijven dit keer gewoon in de studio. Zeven dagen in de week, op een ander tijdstip, moet ik er wel bij zeggen. Het begint ongeveer om tien uur en het duurt tot elf uur."

Radio Veronica-presentator Tim Klijn vraagt zich af of er speciale gasten aanwezig zullen zijn bij het WK-programma: "Daar zouden we toevallig vanavond nog even over zitten," antwoordt Wilfred. "Maar Dick Advocaat zal een aantal keer aanschuiven. Wesley Sneijder zit helaas in Qatar, de hele periode dat het Nederlands elftal erin zit. Dat is tot de finale, dus die komt niet terug voor die tijd. Ik weet niet wat jullie van Wesley vinden, maar ik vind hem echt een revelatie tot nu toe als het gaat om de nieuwe analisten."

Veronica Offside, de voetbaltalkshow op Veronica, zal tijdens het WK even niet te zien zijn, onthult Wilfred: "Anders is het teveel. Het WK-programma van Vandaag Inside wordt echt een voetbaleditie. Dan zou je twee voetbalpraatprogramma's hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd