Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley lovend over WK-kandidaat: 'Dat vind ik een geweldig ventje!'

Wesley lovend over WK-kandidaat: 'Dat vind ik een geweldig ventje!'

Unspecified

11 nov 2022, 00:00

Bondscoach Louis van Gaal maakt vrijdagmiddag zijn WK-selectie bekend en de kans is aanwezig dat Xavi Simons daarbij zit. Het grote talent van PSV ontvangt veel lofzang vanuit de voetbalwereld en ook Wesley Sneijder is een groot fan.

Wesley besprak afgelopen maandag in Veronica Offside de topper tussen Ajax en PSV (1-2) en daarin kwam onder meer ter sprake dat de Ajacieden die in de voorselectie zitten uit vorm zijn. "Bij Ajax is bijna iedereen uit vorm van die bij het Nederlands elftal zitten. En bij PSV raken ze juist steeds meer in vorm", zei Wesley.

"Gakpo is in vorm en Simons", vervolgde Wesley. "Dat vind ik een geweldig ventje. Je moet eens opletten als PSV een goal maakt en Simons niet, dan is hij er als eerste bij. Het maakt niet uit waar hij vandaan moet komen, maar hij hangt als eerste om de nek van de doelpuntenmaker. Ik vind dat opvallende dingen. Dat is omdat hij er zoveel plezier in heeft. Simons is een goed ventje, hij is is goed bezig", aldus Wesley.

Eerder in Veronica Offside sprak ook Andy van der Meijde zich uit over Simons. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Andy tipt Van Gaal: 'De beste van de Eredivisie, die kan je niet thuislaten'
1:04
Andy tipt Van Gaal: 'De beste van de Eredivisie, die kan je niet thuislaten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd