Terug

Volg Vandaag Inside

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van zijn herstel na hersenbloeding: 'Stap voor stap'

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van zijn herstel na hersenbloeding: 'Stap voor stap'

Unspecified

9 aug 2023, 12:20

Annemarie van der Sar, de vrouw van Edwin van der Sar, heeft beelden van het herstel van haar man op sociale media gedeeld. Op de beelden is onder meer te zien dat de voormalig doelman alweer aan het wandelen is en oefeningen doet rondom zijn huis. "Step by step", schrijft vrouw Annemarie bij de video.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Van der Sar werd eerder al overgebracht naar een ziekenhuis in Nederland, nadat hij in Kroatië was getroffen door een hersenbloeding. "Ik ben nog wel in het ziekenhuis", schreef Van der Sar op sociale media. "Ik hoop volgende week naar huis te kunnen en de volgende stap in mijn herstel te kunnen maken."

De 52-jarige Van der Sar werd in juli geleden tijdens een vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Hij kondigde eind mei zijn afscheid aan bij Ajax. De 130-voudig international begon in 2012 als directeur marketing bij Ajax en vervulde sinds 2016 de rol van algemeen directeur bij de club uit de hoofdstad. Na een tegenvallend seizoen, waarin Ajax als derde eindigde en er veel kritiek was op de clubleiding, gaf Van der Sar aan op te zijn.

Eind 2009 werd ook de vrouw van Van der Sar getroffen door een hersenbloeding. Van der Sar zelf was destijds doelman van Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd