Terug

Volg Vandaag Inside

Vrijdagavond alweer de laatste uitzending van Marcel & Gijs

Unspecified

30 juni 2023, 14:30

Vrijdagavond is alweer de laatste uitzending van Marcel & Gijs te zien op SBS6. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman maakten de afgelopen vier weken een dagelijkse talkshow op het tijdslot van Vandaag Inside, maar vanaf 3 juli neemt Hélène Hendriks het stokje over.

Talpa's Managing Director voor radio en televisie, Paul Römer, liet deze week weten dat hij graag wil dat Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman doorgaan met hun satirische talkshow. Dat deed Römer in het radioprogramma Spraakmakers op NPO Radio 1. "Wat mij betreft komen ze komende zomer terug, maar ik ga niet over de programmering." Hij prees de talkshow als een "vermomde parodie. Het is ontregelend, er gebeurt elke avond iets geks. Het is een soort cabaret waarin zij de kunst van het beledigen naar een hoger niveau tillen en ermee wegkomen."

De Oranjezomer

Met de zomer in aantocht en grote sportevenementen op de agenda keert op 3 juli het dagelijkse zomeravondprogramma De Oranjezomer terug op SBS6De Oranjezomer brengt niet alleen sport, maar ook alles wat er die dag toe doet: van de drukte op Schiphol tot aan de spannende etappes in de Tour de France en van de oorlog in Oekraïne tot de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag.

De Oranjezomer wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Ook keert de gezellige aanschuifbar uit de eerdere editie terug waaraan verschillende bekende gezichten plaatsnemen. 

De laatste uitzending van Marcel & Gijs is vanavond vanaf 21.30u te zien op SBS6. Kijk hieronder de hoogtepunten van de afgelopen vier weken terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd