VIDEOGOAL: Memphis schiet Oranje op voorsprong tegen Montenegro

4 sep 2021, 21:22

Het Nederlands elftal heeft in de eerste helft van de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro de leiding genomen (1-0). Memphis Depay maakte het doelpunt vanaf de strafschopstip. De spits had de penalty zelf verdiend. Hij werd onderuit gehaald door Dusan Lagator.

Het Nederlands elftal, met debutant Tyrell Malacia, was veel sterker dan de bezoekers. Depay was in de openingsfase ook al dicht bij de 1-0. Davy Klaassen kopte op de lat en schoot een keer rakelings over. Doelman Justin Bijlow kreeg weinig te doen en hoefde voor rust geen enkele keer serieus in actie te komen.

Nederland en Montenegro stonden voor de aftrap in punten gelijk in poule G van de WK-kwalificatie.