VIDEOGOAL: Memphis krult op fraaie wijze raak van buiten de zestien!

30 okt 2021, 22:22

Memphis Depay heeft FC Barcelona vanavond op een 1-0 voorsprong gezet tegen Deportivo Alavés.

Opnieuw puntenverlies

Zonder de ontslagen coach Ronald Koeman heeft Barcelona in de Spaanse competitie niet kunnen winnen. Tegen Deportivo Alavés speelde het elftal van interim-trainer Sergi Barjuán gelijk, 1-1.

Memphis Depay zette Barcelona kort na rust op voorsprong met een fraai schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Luis Rioja maakte 3 minuten later alweer gelijk. Koeman werd enkele dagen geleden ontslagen, na de midweekse nederlaag in de competitie bij Rayo Vallecano. Volgens Spaanse media wordt oud-speler Xavi zijn opvolger.

Depay had een basisplaats bij Barcelona. Frenkie de Jong ontbrak wegens een blessure. Luuk de Jong bleef op de bank. De net van een blessure herstelde spits Sergio Agüero, die moeilijk ademde, viel al voor rust uit bij Barcelona.