Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Ihattaren bekroont basisplek bij Jong Ajax met doelpunt en assist

VIDEOGOAL: Ihattaren bekroont basisplek bij Jong Ajax met doelpunt en assist

Unspecified

4 apr 2022, 21:17

Mohamed Ihattaren heeft zijn eerste doelpunt gemaakt voor Jong Ajax. De oud-speler van PSV deed dat maandag in de competitiewedstrijd tegen TOP Oss. Ihattaren kreeg de bal in de 57e minuut net buiten het strafschopgebied aangespeeld en trapte daarna met links in de verre hoek fraai raak. Het betekende de 4-0. Kort na dat doelpunt werd hij gewisseld. Jong Ajax won uiteindelijk met 4-1.

Ihattaren mocht tegen TOP Oss voor het eerst vanaf het begin meedoen van trainer John Heitinga. Hij vormde samen met Brian Brobbey en Mohamed Daramy de voorhoede van de Amsterdammers.

Ihattaren was in februari 2021, toen nog als PSV'er, voor het laatst basisspeler. De Utrechter botste geregeld met trainer Roger Schmidt, die geen toekomst meer in hem zag. Juventus nam hem in de zomer over van PSV en stalde hem vervolgens bij Sampdoria. Voor die club speelde hij echter geen enkel duel.

Ihattaren kwam de afgelopen transferperiode op huurbasis over van Juventus naar Ajax. De middenvelder sloot vervolgens aan bij Jong Ajax om aan zijn fitheid te werken. Ihattaren maakte vrijdag als invaller in de uitwedstrijd tegen NAC Breda (0-0) zijn debuut voor Jong Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd