Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ronaldo loopt na 89 minuten van het veld in duel zonder invalbeurt

Video: Ronaldo loopt na 89 minuten van het veld in duel zonder invalbeurt

Unspecified

19 okt 2022, 00:00

Manchester United heeft in de Premier League een aansprekend resultaat behaald. De formatie van trainer Erik ten Hag won op eigen veld van Tottenham Hotspur, de nummer 3 van de ranglijst. Het werd 2-0. Cristiano Ronaldo kwam niet in het veld en liep zelfs enkele minuten voor tijd al van de bank naar de kleedkamer.

Fred zette Manchester United vlak na rust op voorsprong. Dat deed hij op aangeven van Jadon Sancho. Bruno Fernandes zorgde halverwege de tweede helft voor de 2-0.

Oud-Ajacied Antony was basisspeler bij Manchester United. De Braziliaanse aanvaller werd een kwartier voor tijd vervangen. Oud-Feyenoorder Tyrell Malacia kwam evenmin in actie. Donny van de Beek, herstellende van een blessure, ontbrak nog.

Reactie Ten Hag op Ronaldo

Erik ten Hag wilde na de thuiszege van Manchester United op Tottenham Hotspur (2-0) niet al te veel woorden besteden aan Cristiano Ronaldo. De Portugees verliet in de 89e minuut de reservebank en zocht voortijdig de kleedkamer op.

Ten Hag bevestigde na de wedstrijd dat Ronaldo geen toestemming van hem had gekregen om voor het laatste fluitsignaal te vertrekken. "Maar laten we nu feestvieren", zei hij. "Dat andere handelen we donderdag wel af. Ik ben vooral blij met deze overwinning."

"Ik vind dat we groeien in het seizoen", zei Ten Hag. "We doen het al veel beter aan de bal en zonder balbezit. En we leggen veel meer intensiteit in onze wedstrijden."

Fred en Bruno Fernandes maakten de doelpunten voor United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd