Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ronaldo deelt beuk uit in Saudische Super Cup en krijgt direct rood

Unspecified

9 apr 2024, 09:14

Cristiano Ronaldo is maandagavond in de slotfase van het door zijn club Al-Nassr verloren bekerduel met Al-Hilal (2-1) uit het veld gestuurd. Hij kreeg een rode kaart voor een elleboogstoot naar een tegenstander die probeerde te voorkomen dat de Portugees kon ingooien.

Ronaldo reageerde woedend op zijn uitsluiting en liep met gebalde vuist richting de scheidsrechter. Vervolgens bracht hij zichzelf nog net op tijd tot bedaren. Ronaldo verliet daarna het speelveld met zijn duimen in de lucht. De Portugees applaudisseerde ook nog even cynisch voor de scheidsrechter. Fans van Al-Hilal scandeerden: Messi, Messi.

Ronaldo werd bij een achterstand van 2-0 uit het veld gestuurd. Zijn ploeggenoot Sadio Mané bepaalde diep in blessuretijd de eindstand van de halve finale van het bekertoernooi van Saudi-Arabië. Al-Hilal stuit in de bekerfinale op Al-Ittihad, de club waarvoor Karim Benzema actief is.

Scheidsrechter Bas Nijhuis sloot ooit tijdens een wedstrijd een deal met Cristiano Ronaldo, vertelde hij bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd