Terug

Volg Vandaag Inside

Video: onzekere Cillessen schuldbewust: 'Ik maak te veel fouten de laatste tijd'

Video: onzekere Cillessen schuldbewust: 'Ik maak te veel fouten de laatste tijd'

Unspecified

13 mei 2023, 10:48

Jasper Cillessen heeft de laatste weken moeite om op zijn oude niveau te komen. Vrijdagavond op bezoek bij FC Twente keepte de doelman van NEC bij vlagen een redelijke wedstrijd, maar ging hij op bepaalde momenten niet vrijuit.

"Ik heb betere fases gehad in mijn carrière, dat heb ik ook in de krant gezegd", zei Cillessen na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN. Daar moet ik even doorheen. Het is vooral hoe jullie ernaar kijken. Ik moet het zelf een plek geven en mijn wedstrijd spelen. Volgens mij heb ik ook wel een aantal reddingen gehad, maar uiteindelijk ga je er 4-0 vanaf. Dat is nooit lekker. Niemand is foutloos, maar ik maak de laatste tijd te veel fouten, dat klopt."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Ook NEC-trainer Rogier Meijer ziet dat zijn doelman de laatste weken onzeker onder de lat staat. "Onzeker. Ik vond dat er veel onzekerheid en twijfel uitstraalde", zei Meijer tegenover ESPN. Dat is ook de fase waarin hij zit en dat helpt niet, maar er waren elf spelers ondermaats."

Meijer merkt verder geen spanning bij Cillessen. "Spanning zie je doordeweeks niet terug, nee. Ik heb een soort van onzekerheid gezien. Oplossing? Het is nu niet het moment om dit te bespreken.Ik ga kijken wat ik ervan vind en wat de beste oplossing is. Jullie zien het vanzelf wel", aldus Meijer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd