Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Messi maakt debuut voor Paris Saint-Germain

VIDEO: Messi maakt debuut voor Paris Saint-Germain

Unspecified

29 aug 2021, 22:14

Lionel Messi heeft als invaller zijn debuut gemaakt voor Paris Saint-Germain. De van FC Barcelona overgekomen Argentijn begon het duel met Stade Reims op de bank en werd in de 66e minuut voor Neymar ingebracht door coach Mauricio Pochettino. Op dat moment stond PSG met 2-0 voor dankzij twee doelpunten van Kylian Mbappé.

De 34-jarige Messi kwam als 13-jarig jongetje bij FC Barcelona en was meer dan 20 jaar aan de Catalaanse club verbonden. Deze zomer leek de Argentijnse vedette zijn contract te gaan verlengen bij Barça, maar hij kon zijn contract niet verlengen vanwege de grote financiële problemen bij de club. Daarna tekende de sterspeler een contract bij de club uit Parijs.

Messi had na aankomst in Parijs een trainingsachterstand van ongeveer een maand op zijn teamgenoten. Na het winnen van de Copa América met Argentinië deze zomer was hij niet meer in actie gekomen. Sinds 12 augustus traint hij mee met de selectie van Pochettino.

Neymar speelde wel vanaf de start bij PSG. De Braziliaan kwam in de eerste drie wedstrijden van dit seizoen nog niet in actie, omdat hij nog niet helemaal fit was. Georginio Wijnaldum is basisspeler bij de club uit de Franse hoofdstad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd