Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Man betast verslaggeefster live op tv

Video: Man betast verslaggeefster live op tv

Unspecified

13 sep 2023, 11:38

Een man in Spanje is opgepakt, nadat hij een verslaggeefster live op televisie heeft betast. Op een video is te zien dat hij de billen van Isa Balado aanraakt en met zijn hand door haar haar probeert te strijken.

De journaliste deed voor het Spaanse programma En Boca de todos live verslag over een overal vanuit een straat in Madrid. Een man met een zwarte zonnebril benaderde haar van achteren en raakte haar billen aan, terwijl hij vroeg voor welke zender zij aan het werk is.

Hoewel ze de man in eerste instantie probeert te negeren en verdergaat met haar werk, benoemt de in de studio aanwezige presentator van het programma wat hij zojuist heeft gezien en vraagt de cameraman om hem in beeld te brengen. Vervolgens confronteert de journaliste de man met zijn gedrag. “Moet je echt mijn kont aanraken? Ik doe een liveshow en ben aan het werk.”

De tekst gaat verder onder de tweet.

De man ontkent wat hij gedaan heeft, en na een korte woordenwisseling loopt hij al strijkend met zijn hand door haar haar weg. Na het incident werd de man aangehouden door de Spaanse politie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd