Terug

Volg Vandaag Inside

Verloofde Peter R. de Vries deelt de laatste foto die de journalist naar haar stuurde

Verloofde Peter R. de Vries deelt de laatste foto die de journalist naar haar stuurde

Unspecified

6 juli 2022, 11:47

Tahmina Akefi, de verloofde van Peter R. de Vries, Tahmina Akefi, heeft woensdag de allerlaatste foto gedeeld die de journalist naar haar stuurde. Het is woensdag exact een jaar geleden dat De Vries werd neergeschoten, nadat hij de studio van RTL Boulevard had verlaten. Akefi ontving uren daarvoor nog een selfie van de verslaggever.

'Op 6 juli, om precies 16.02 uur, stuurde Peter me zijn allerlaatste foto', schrijft Akefi bij de foto. 'Met zijn mooie lach. En zo herinner ik hem. Zo zal ik hem altijd blijven herinneren. Dat neemt niemand mij af. Evenals de liefde die hij me gaf. De liefde die hij beschreef als 'peilloos diep en eindeloos hoog'.

Op de dag dat De Vries werd doodgeschoten, zouden ze samen naar een woning gaan kijken. 'Precies een jaar geleden zag het leven er zo anders uit', begint Akefi in de tekst bij de foto. 'Peter belde me in de ochtend op, blij en enthousiast over het huis dat we op het oog hadden. Hij wilde een tweede afspraak maken zodat we de woning samen konden bekijken. Om 20.15 uur zouden we elkaar bij het appartement ontmoeten. Maar zover kwam het niet. De dag eindigde in een nachtmerrie.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd