Terug

Volg Vandaag Inside

'Vechtscheiding tussen Dirk Kuyt en Gertrude lijkt op het laatste moment afgewend'

'Vechtscheiding tussen Dirk Kuyt en Gertrude lijkt op het laatste moment afgewend'

Unspecified

21 apr 2022, 16:35

Het lijkt erop dat een vechtscheiding tussen Dirk Kuyt en zijn ex-vrouw Gertrude op het laatste moment is afgewend. Privé plaatste deze week een artikel over de moeizame afwikkeling van de scheiding, maar de advocaat van Gertrude, Mr. K. Beumer, laat vandaag aan Shownieuws weten dat er alsnog overeenstemming is bereikt.

In het artikel van de Privé viel te lezen dat de gesprekken zo stroef liepen, dat de breuk tussen Kuyt en Gertrude mogelijk zou uitmonden in een vechtscheiding. Pas op het laatste moment zou er een gezamenlijk akkoord zijn gekomen, en dat wordt nu bevestigd door de advocaat van Gertrude aan Shownieuws.

In een uitgebreide verklaring laat de advocaat bij monde van Gertrude weten: "Namens haar kan ik aangeven dat zij na een hele moeilijke periode, waarbij zij uit het niets werd geconfronteerd met het feit dat van de een op de andere dag haar huwelijk voorbij was, toekomt aan afsluiting. Dirk besloot om na 22 jaar lief en leed samen te hebben gedeeld, te kiezen voor een ander leven. Een rouwproces volgde, gedurende welk proces ook moest worden nagedacht over de afwikkeling van de onderwerpen rondom de echtscheiding. Een periode van onzekerheid en moeilijke gesprekken volgde.

Tot ruim een week geleden leek de harmonieuze afwikkeling die haar voorstond nog onbereikbaar. Op het allerlaatste moment, ampele uren voordat rechters zich over de kwestie zouden buigen, is er alsnog overeenstemming bereikt over de aan de echtscheiding gerelateerde onderwerpen. Eindelijk kan zij zich gaan richten op het doorlopen van de laatste stappen van haar rouwproces en zich richten op haar nieuwe leven. Gertrude is een van de meest pure en authentieke personen die ik ken. Zij heeft zich door deze nare periode heen geworsteld en is ondanks haar verdriet en onmacht een rots in de branding voor haar kinderen gebleven.

Hoewel haar vertrouwen in de liefde is getaand, heeft zij iemand ontmoet die een plek in haar hart krijgt. Dat betekent niet dat zij alles zomaar achter zich kan laten, dat kost tijd. Zij hoopt dat zij in rust deze liefde verder kan laten ontwikkelen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd