Terug

Volg Vandaag Inside

Vanavond bij Veronica Inside: Wim Kieft en PSV-watcher Rik Elfrink

Vanavond bij Veronica Inside: Wim Kieft en PSV-watcher Rik Elfrink

Unspecified

1 mrt 2021, 17:00

Vanavond staat er weer een nieuwe Veronica Inside op het programma met als gast Wim Kieft. Uiteraard schuiven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zoals gebruikelijk aan. Daarnaast zal ook PSV-watcher Rik Elfrink aanschuiven aan het tafeltje.

Er valt weer genoeg te bespreken vanavond. Dit weekend stond natuurlijk in het teken van de twee toppers: PSV - Ajax (1-1) en AZ - Feyenoord (4-2). In Eindhoven ging het vooral over de ruzie tussen aanvoerders Dusan Tadic en Denzel Dumfries. Aan het einde en na afloop van de wedstrijd gingen die flink tekeer tegen elkaar. PSV-supporters konden het maar moeilijk aanzien en een aantal wachtte Tadic dan ook op bij de bus. In Eindhoven ging het dit weekend ook vooral over de 'breuk' tussen Mo Ihattaren en PSV. Rik Elfrink zal vanavond aanschuiven om daar meer over te vertellen.

In Alkmaar ging het er een stuk sportiever aan toe. Haast geen opstootjes maar wel genoeg doelpunten. Myron Boadu tekende voor drie treffers. Ondanks het verlies heeft Dick Advocaat nog wel goede hoop in het behalen van een Europees ticket.

Verder gingen de grootste partijleiders van Nederland gisteren in debat met elkaar. Jesse Klaver ging daar zichtbaar in de fout door te denken dat Ronald Koeman nog de trainer van FC Barcelona is. In Barcelona gaat het overigens ook niet al te lekker: Voormalig FC Barcelona-president Josep Maria Bartomeu is daar namelijk opgepakt door de Catalaanse politie.

Kortom, er is weer genoeg te bespreken in een nieuwe Veronica Inside: vanaf 20.30 uur bij Veronica!

Warm hier alvast op met een héérlijk fragment: Wim neemt tapijt op de proef, René weet niet wat hij hoort

Wim neemt tapijt op proef; René weet niet wat hij hoort
3:33
Wim neemt tapijt op proef; René weet niet wat hij hoort

Deel dit artikel

Link gekopieerd