Terug

Volg Vandaag Inside

'Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' bij Ajax en ziet andere toekomst voor zich'

Unspecified

29 apr 2024, 15:11

Ajax is met John van 't Schip in gesprek over een andere rol binnen de club. Van 't Schip stopt aan het eind van dit seizoen als hoofdtrainer van de Amsterdammers en zou 'Head of Coaching' worden, een rol waarbij hij jeugdtrainers op De Toekomst moest begeleiden. Dat meldt Voetbal International.

Eerder op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle liet Van 't Schip al weten dat hij volgend seizoen geen hoofdtrainer is van de Amsterdammers. De 60-jarige Van 't Schip zou na zijn periode als interim-trainer een functie in het technisch management vervullen. Dat ging niet meer door, waarna hij 'Head of Coaching' zou worden, maar daar ligt zijn voorkeur niet.

Volgens Voetbal International heeft Van 't Schip een andere toekomst voor zichzelf in gedachten, nu hij met Ajax in gesprek is over een andere rol bij de Amsterdammers. Van 't Schip is sinds eind oktober hoofdtrainer van Ajax, na het vertrek van Maurice Steijn. Hij staat nog tot de zomer van 2025 bij de club uit Amsterdam onder contract.

Jan Boskamp moest onlangs in Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside, lachen om een uitspraak van Van 't Schip. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd