Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem wijst uitreiker Kampioensschaal aan: 'Hij is de man die het zou moeten doen'

Van Hanegem wijst uitreiker Kampioensschaal aan: 'Hij is de man die het zou moeten doen'

Unspecified

7 mei 2023, 23:34

Willem van Hanegem vindt dat Giovanni van Bronckhorst de kampioensschaal moet uitreiken aan Feyenoord. Dat schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Het valt Van Hanegem op dat er nogal wat mensen zijn die over het uitreiken van de kampioensschaal beginnen. Ook de naam van de columnist wordt daarbij genoemd, maar die voelt daar niks voor: "Van mij hoeft dat helemaal niet, echt niet. Ik zit er totaal niet op te wachten, laat mij nou lekker naar de wedstrijden van mijn club kijken en zeggen wat ik ervan vind."

Het clubicoon weet wel iemand anders die hij geschikt vindt om de schaal aan de Rotterdammers uit te reiken: "Ik las vorige week een interview met Giovanni van Bronckhorst en dat is volgens mij de man die het zou moeten doen. De laatste trainer die de club aan de landstitel hielp, een echte Feyenoorder en ook nog eens iemand die af en toe op zijn scooter naar De Kuip rijdt en nerveus de wedstrijden volgt. Verder zou ik het ook niet te belangrijk maken hoor, dat overhandigen van een prijs. Er zijn belangrijkere dingen", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd