Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem: 'Van Bommel zijn manier van spelen en zijn karakter hoort bij die van Feyenoord'

Unspecified

10 mei 2024, 20:12

Willem van Hanegem ziet in Mark van Bommel een geschikte opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Dat vertelt hij in de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem zegt in de podcast dat hij zich niet al te veel zorgen maakt over het aanstaande vertrek van Slot. "Het is niet dat ik denk: godverdikkie, de trainer gaat weg. Dat is zo erg... Er komt wel weer een andere." De Kromme ziet in Van Bommel een goede kandidaat om volgend seizoen in Rotterdam aan het roer te staan. "Zijn manier van spelen en zijn karakter hoort bij die van Feyenoord."

Van Bommel werd in het verleden veelal uitgescholden door het publiek van Feyenoord, maar Van Hanegem denkt niet dat hij zich daar iets van aan zal trekken. "Dat soort mensen vinden dat heerlijk. Hoe meer je scheldt, hoe leuker ze het vinden. Ook daar kopen mensen een seizoenskaart voor."

Mark van Bommel werd onlangs in Vandaag Inside ook gelinkt aan Feyenoord: "Ik denk dat hij bij de supporters héél goed zal liggen." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd