Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem: ‘Ik zou Giménez helemaal geen bal meer geven’

Unspecified

5 apr 2024, 17:16

Willem van Hanegem laat zich in de Willem & Wessel Podcast van het Algemeen Dagblad kritisch uit over het optreden van Santiago Giménez in het uitduel met FC Volendam (0-0).

“Ik heb mezelf nog nooit zo veel horen schelden”, begint Van Hanegem over het duel tussen FC Volendam en Feyenoord. "Het was zó bar. We waren blij met Santiago Giménez, maar dit is wel echt triest, hè? Ik vind het echt verschrikkelijk. Waarom speelt hij die bal niet breed? Ze willen hem elke keer laten scoren, maar ik zou hem helemaal geen bal meer geven. Je weet toch dat het niks is. Dat is echt bizar."

Van Hanegem krijgt vervolgens de vraag of Giménez last zou kunnen hebben van de zogenaamde 'spitsenziekte'. "Dan duurt het wel een beetje lang, dan hadden ze hem al lang na moeten laten kijken."

"Als ik die kansen elke keer zou missen zou ik zo kwaad op mezelf zijn, maar hij staat alleen maar te kijken", vervolgt De Kromme. "Hij heeft van die ballen op twee meter van de goal... En dan kunnen we elke keer weer met een trutsmoesje aan komen zetten, maar daar heb je niks aan. Ik ben er normaal geen voorstander van, maar ik had hem al lang langs de kant gezet."

Jan Boskamp uitte eerder in Veronica Offside zijn zorgen over Giménez: "Ik ben bang dat hij op Jørgensen gaat lijken!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd