Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem ergerde zich aan Ajacieden: 'Antony doet zo gek, dat je het bijna niet kunt geloven'

Van Hanegem ergerde zich aan Ajacieden: 'Antony doet zo gek, dat je het bijna niet kunt geloven'

Unspecified

20 mrt 2022, 21:03

Willem van Hanegem heeft zich flink lopen ergeren aan de Ajacieden Antony en Lisandro Martínez tijdens De Klassieker (3-2). Volgens De Kromme had Feyenoord ook een strafschop moeten krijgen na een ingreep van de Argentijnse verdediger op Cyriel Dessers.

'Antony doet zo gek, dat je het bijna niet kunt geloven. Alleen Lisandro Martínez, in mijn ogen ook een goede speler, deed in de Klassieker nog gekker', schrijft Van Hanegem in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. 'Die beuk in het zestienmetergebied tegen Cyriel Dessers vonden ze in veel praatprogramma’s allemaal niet zo bijzonder, maar kijk er dan nog eens goed naar. Het had niets met de bal spelen of iets dergelijks te maken, het was puur om Dessers heel hard te raken.'

De oer-Feyenoorder zag dat zijn club in staat is om het initiatief te nemen tegen de sterkste ploeg in de Eredivisie. 'Je moet de kans grijpen als die er ligt tegen die ploeg en dat is wederom niet gelukt. Al was de conclusie dat Feyenoord in het laatste halfuur volledig was weggevaagd door Ajax door Erik ten Hag natuurlijk gekkigheid. Ajax was in die fase inderdaad beter, maar Feyenoord was dat daarvoor een uur lang geweest', aldus Van Hanegem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd