Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart: ‘Wij moeten ons ook beter gedragen aan deze tafel, maar…’

Van der Vaart: ‘Wij moeten ons ook beter gedragen aan deze tafel, maar…’

Unspecified

21 aug 2023, 09:22

Rafael van der Vaart keurt de actie van Michiel Kramer na zijn doelpunt tegen AZ af. De spits van RKC Waalwijk maakte na de openingstreffer een aantal obscene gebaren richting het uitvak.

Wanneer het bij Studio Voetbal over RKC Waalwijk - AZ (1-3) gaat, wil Van der Vaart de opvallende actie van Kramer even aankaarten. “Nog even, voor ik het vergeet…Michiel Kramer”, begint de oud-voetballer. “Kramer scoort en we hebben het allemaal over - wij moeten ons ook beter gedragen soms aan deze tafel - maar als je scoort en je maakt rare gebaren naar het AZ-publiek… wat daar gelukkig bijna niet op reageerde, dat was niet best.”

Kramer zette zijn ploeg zondag vanaf elf meter op voorsprong en sprintte vervolgens naar het uitvak, waarbij hij bewegingen maakte voor zijn geslachtsdeel. Na afloop van het duel kwam de 34-jarige spits met een opvallende verklaring voor het gebaar. "Een flesje champagne”, zo zei hij in gesprek met ESPN-verslaggever Cristian Willaert. “Champagne, die eruit ging." Kramer wilde er verder weinig over kwijt. “Nee joh, anders gaan we dat weer krijgen, alsjeblieft niet.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd