Terug

Volg Vandaag Inside

Van der Vaart stoort zich aan Ihattaren: 'Ik vind het gewoon een flapdrol!'

Van der Vaart stoort zich aan Ihattaren: 'Ik vind het gewoon een flapdrol!'

Unspecified

1 nov 2022, 00:00

Rafael van der Vaart baalt van de ontwikkelingen rondom Mohamed Ihattaren. Maandag werd bekend dat Ajax heeft besloten Mohamed Ihattaren niet definitief van Juventus over te nemen. De landskampioen laat de 20-jarige spelmaker in januari terugkeren naar de club uit Turijn. 

"Het maakt mij een beetje verdrietig", reageert Van der Vaart in de studio van Ziggo Sport. "Sneijder heeft gezegd dat Ihattaren hem altijd mag bellen. Nou, ik heb hem ook een paar appjes gestuurd. Dan stuurde hij me een duimpje terug. Erg weinig. Het zit er blijkbaar niet in, maar mijn handen jeuken."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Ihattaren werkte de afgelopen weken weer individueel aan zijn conditie, maar Ajax ziet kennelijk weinig toekomst meer in het voormalige megatalent. "Ik geloof dat het nooit klaar is", vervolgt Van der Vaart. "Hij is twintig. Hij kan nog steeds morgen wakker worden en denken: die mensen hebben allemaal gelijk. Ik ga hier honderd procent voor. Je kan nog steeds van het leven genieten en je ding doen, dat heeft hij ook nodig. Alleen: focus je op het voetbal, man. Dat is het mooiste wat er is. Echt", aldus Van der Vaart.

Wesley gaf maandagavond in Veronica Offside aan dat Mohamed Ihattaren hem altijd mag bellen. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Wesley bereid om Ihattaren te helpen: 'Hij kan mij bellen'
4:55
Wesley bereid om Ihattaren te helpen: 'Hij kan mij bellen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd