Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bronckhorst houdt toekomst open

Van Bronckhorst houdt toekomst open

Unspecified

25 jan 2019, 15:41

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Giovanni van Bronckhorst houdt zijn toekomst volledig open. De Rotterdammer maakt het seizoen af bij Feyenoord en wacht af wat vervolgens op zijn pad komt. Na vier hectische jaren in De Kuip sluit Van Bronckhorst ook een sabbatical niet uit.

,,Ik sta daar heel open in. Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen. Ik wil dit seizoen eerst goed afsluiten en zal dan goed kijken hoe ik me fysiek en mentaal voel. Wat daarna komt, laat ik op me af komen'', zei Van Bronckhorst in de volgepakte perszaal van De Kuip, een dag nadat hij zijn beslissing om te stoppen openbaar had gemaakt.

Een mogelijke terugkeer bij Feyenoord in de toekomst ziet hij zeker zitten. ,,Feyenoord zal altijd mijn club blijven. En een club die in je hart zit, kan je moeilijk 'nee' verkopen. Voor mijn club sluit ik de deur nooit.'' Een rol als Dick Advocaat, die Van Bronckhorst in diens eerste seizoen als adviseur kwam helpen, lijkt hem ook mooi. ,,Al moet ik dan wel heel lang doorgaan'', zei Van Bronckhorst met een knipoog. ,,Ik ben altijd behulpzaam, wie weet ga ik ooit die rol wel eens op me nemen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd