Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel met Wolfsburg onderuit bij Red Bull Salzburg

Van Bommel met Wolfsburg onderuit bij Red Bull Salzburg

Unspecified

20 okt 2021, 20:41

VfL Wolfsburg heeft ook de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League niet kunnen winnen. Na remises tegen Lille en Sevilla ging de ploeg van coach Mark van Bommel met 3-1 onderuit bij Red Bull Salzburg.

Karim Adeyemi opende al in de 3e minuut de score voor de thuisploeg. Het Duitse talent profiteerde van slecht verdedigen van Kevin Mbabu en schoot binnen. Nadat Brenden Aaronson een kans op de 2-0 had gemist, trok Wolfsburg de stand na een kwartier gelijk. Lukas Nmecha scoorde met het hoofd uit een corner.

In de tweede helft zette Noah Okafor Salzburg opnieuw op voorsprong. Nadat de spelers van Wolfsburg de bal niet weg kregen bij een corner was zijn schot doeltreffend. Okafor zorgde ook nog voor de 3-1. Hij kon na doorkoppen van invaller Bernardo geheel vrij binnenschieten.

Wolfsburg speelde zonder Wout Weghorst. De international zat niet in de selectie wegens een positieve test op het coronavirus. Weghorst is daarop in quarantaine gegaan. Red Bull gaat na drie wedstrijden aan de leiding met 7 punten. Wolfsburg heeft net als Sevilla 2 punten en Lille 1 punt. Lille en Sevilla spelen later woensdag tegen elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd