Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel kaapt Micky van de Ven weg voor neus van Feyenoord

Van Bommel kaapt Micky van de Ven weg voor neus van Feyenoord

Unspecified

31 aug 2021, 17:19

Micky van de Ven verkast naar Wolfsburg. De verdediger van FC Volendam tekent een contract tot de zomer van 2025 bij de club van trainer Mark van Bommel. 

Dat maakt de club bekend via Twitter. Wolfsburg betaalt 3,5 miljoen euro voor Van de Ven, die ook naar Feyenoord kon. De Rotterdammers deden op de slotdag van de transferwindow een alles-of-niets poging doen om de verdediger binnen te halen. Feyenoord bereikte dinsdagmiddag overeenstemming met FC Volendam, maar de keuze van de speler viel op de huidige koploper van de Bundesliga.

De arbitragecommissie van de KNVB wees maandag nog een verzoek van Van de Ven tot contractontbinding af. Naar verluidt wilde VfL Wolfsburg hem voor 2 miljoen euro overnemen, maar FC Volendam zou niet akkoord zijn gegaan met dat bod. Volgens Van de Ven heeft hij bij de Duitse club de kans op financiële en sportieve verbetering en daarom eiste hij ontbinding van zijn verbintenis.

Na het vonnis van de arbitragecommissie bereikten de betrokken partijen toch nog een akkoord over een transfer van Van de Ven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd