Terug

Volg Vandaag Inside

Van Bommel haalt Sadilek bij selectie PSV

Van Bommel haalt Sadilek bij selectie PSV

Unspecified

18 jan 2019, 14:19

EINDHOVEN (ANP) - Michal Sadilek maakt vanaf nu deel uit van de A-selectie van PSV. Hoofdtrainer Mark van Bommel beloont de Tsjechische middenvelder daarmee voor zijn goede optredens voor de winterstop. De 19-jarige Sadilek trainde al mee met het eerste elftal. De laatste wedstrijd voor de winterstop, thuis tegen AZ, kwam Sadilek al snel als invaller in het veld en scoorde hij bovendien.

,,Toen de trainer me dit vertelde was ik natuurlijk blij. Ik hoop jaren in het eerste van PSV te spelen en er mooie dingen te bereiken'', aldus Sadilek.

Van Bommel liet zich halverwege december al lovend uit over de jonge Tsjech. ,,Ik heb hem vorig jaar aanvoerder gemaakt bij PSV onder 19. Hij was de drijvende kracht, hij snapt het voetbal en manier waarop wij willen spelen. Michal traint op een manier dat hij zijn kans verdient. Hij brengt overal hetzelfde, bij welk team hij ook speelt. Dat is een groot compliment aan die jongen. Hij is een voorbeeld voor iedereen bij de jeugd'', zei de coach in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Heracles.

Deel dit artikel

Link gekopieerd