Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn denkt reden te weten achter slappe lach Slot: 'Dat vinden trainers nooit leuk'

Valentijn denkt reden te weten achter slappe lach Slot: 'Dat vinden trainers nooit leuk'

Unspecified

13 apr 2023, 00:00

Feyenoord-trainer Arne Slot kreeg woensdag tijdens de persconferentie in aanloop naar de Europa League-kwartfinale tussen Feyenoord en AS Roma de slappe lach na een vraag van Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf denkt wel te weten waarom.

Valentijn vroeg aan de trainer of hij benieuwd was naar zijn eigen ploeg tegen 'de eerste grote tegenstander in de knock-outfase', waardoor Slot de slappe kreeg: "Uiteraard ben ik heel nieuwsgierig naar mijn eigen ploeg, maar dat ben ik elke wedstrijd. Elke grote wedstrijd die we spelen, waarvan we er al veel gespeeld hebben. Jongstleden ook in Europa tegen Shakhtar", reageerde Slot, waarna hij nog harder moest lachen. "Het is toch elke keer een spel tussen ons? Het is toch niet te geloven. Dus ik ben ook nu weer nieuwsgierig hoe we tegen AS Roma ervoor staan. Ik ben het met je eens Valentijn, dat AS Roma nog een sterkere tegenstander is dan Shakhtar."

"Ik vroeg gewoon of hij benieuwd was naar zijn eigen team tegen de eerste grote tegenstander in de knock-outfase", zegt Valentijn in een video-item van De Telegraaf. "Ik heb knock-outfase er wel bij gezegd, want anders slaat hij je om de oren, want hij is altijd goed voorbereid. Over dat Lazio Roma, wat toen niet in beste doen was. En uiteindelijk waren ze in de poule bij Feyenoord allemaal geëindigd met acht punten en is Feyenoord door doelsaldo en onderling resultaat als winnaar naar voren gekomen."

"Maar hij moest daar om lachen. Ik weet niet exact waarom, al denk ik wel te weten waarom", vervolgt Valentijn. "Het gaat natuurlijk om 'eerste serieuze tegenstander' en dat vinden trainers nooit leuk, want die vinden iedere tegenstander serieus en het is een geweldige prestatie als je wint. Maar winnen van Sturm Graz, Lazio Roma en Shakhtar Donetsk... Maar die speelden met allemaal Oekraïners. Er zat één verdwaalde Braziliaan bij en voor de rest was het allemaal heel veel middelmaat. En dat vond ik geen echte tegenstander voor Feyenoord", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Bekijk het moment tussen Slot en Valentijn terug in de onderstaande video.

Slot krijgt slappe lach na vraag Valentijn: 'Het is toch niet te geloven?!'
2:14
Slot krijgt slappe lach na vraag Valentijn: 'Het is toch niet te geloven?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd