Terug

Volg Vandaag Inside

'Vaak ben ik het oneens met Johan, Wilfred en René, maar het is wel puur!'

'Vaak ben ik het oneens met Johan, Wilfred en René, maar het is wel puur!'

Unspecified

30 juni 2023, 15:40

Rob Harmeling, voormalig wielrenner en nu ploegleider bij Tour de Tietema-Unibet, en zijn vrouw Elice hebben in gesprek met de VARAgids verteld naar welke tv-programma's ze graag kijken. Daarbij viel ook de naam van Vandaag Inside.

"Om 7.00 uur zet ik RTL-Nieuws aan en word ik in anderhalfuur in flarden bijgepraat", begint Elice over de televisieprogramma-voorkeuren in huize Harmeling. Rob voegt toe: "Heerlijk met de krant en een kop koffie erbij. Maar daarna gaat-ie uit, tenzij de Tour de France begonnen is. Ik genoot van Matthijs gaat door: net een andere muziekkeuze en vol verdieping. Prachtig." Elice: "Dat gold ook voor Chansons!!"

Rob en Elice keken voorheen graag naar Jinek, zo vertelt het stel. "Maar het is meer en meer geneuzel. Iedereen is maar boos op elkaar en er wordt almaar op de man gespeeld. Ik wacht wel even tot dat gepolariseer over is", spreekt Rob zich uit. "Ik ben geïnteresseerd in waaróm mensen iets denken en zeggen en niet in het aan de lopende band elkaar de maat nemen. Dan liever een EK of WK voetbal. Ook als Oranje sneuvelt."

Elice vertelt graag naar Johan Derksen te kijken. "Die is altijd zichzelf, en dat vrouwonvriendelijke? Dat filter ik zelf wel. Maar het is zo lekker snel!" Rob: "We zijn van Op1, Humberto en Jinek een beetje opgeschoven naar Vandaag inside. Vaak ben ik het oneens met ze, maar het is wel puur!"

Rob Harmeling op de set van Studio Tour. (ANP)

Deel dit artikel

Link gekopieerd