Terug

Volg Vandaag Inside

Uitzendingen Veronica Inside gaan vrijdag 13 en maandag 16 maart door in aangepaste vorm

Uitzendingen Veronica Inside gaan vrijdag 13 en maandag 16 maart door in aangepaste vorm

Unspecified

12 mrt 2020, 20:45

De uitzendingen van Veronica Inside van vrijdag 13 maart en maandag 16 maart gaan door. Wel zullen er enkele aanpassingen worden gedaan, vanwege de maatregelen die de overheid vanmiddag aankondigde tegen de verspreiding van het Coronavirus.

Vrijdag 13 maart zullen er maximaal vijftig mensen plaatsnemen in het publiek. In combinatie met de crew van Veronica Inside zijn er dan minder dan 100 personen aanwezig in de studio, om zo te voldoen aan de maatregel van het RIVM. De uitzending duurt net als elke vrijdag van 20:30 uur tot 22:00 uur.

Maandag 16 maart zal er helemaal geen publiek aanwezig zijn in de studio. Daarnaast zal deze uitzending in plaats van tot 22:20 uur duren tot 21:30 uur, aangezien er aankomend weekend niet gevoetbald wordt en de mannen aan tafel daardoor minder te bespreken hebben. De uitzending begint gewoon om 20:30 uur.

Het is voorlopig nog onduidelijk of de overige uitzendingen in maart door zullen gaan, en zo ja in welke vorm. Met de mensen die zich hebben opgegeven als publiek voor de uitzending van vrijdag 13 of maandag 16 maart wordt persoonlijk contact gezocht.

Toekomst Veronica Inside aan zijden draadje door coronavirus

Deel dit artikel

Link gekopieerd