Terug

Volg Vandaag Inside

Twijfelachtige Huntelaar over toekomst: 'Er spoken drie opties door mijn hoofd'

Twijfelachtige Huntelaar over toekomst: 'Er spoken drie opties door mijn hoofd'

Unspecified

30 mrt 2020, 11:20

Klaas-Jan Huntelaar laat in een interview met het Algemeen Dagblad weten dat hij nog niet weet waar zijn toekomst hem gaat brengen. De spits van Ajax overweegt 3 verschillende opties.

Huntelaar gaat de komende tijd de balans opmaken voor zichzelf en is daarbij afhankelijk van werkgever Ajax. 'Wat Ajax wil weet ik nog niet. We hadden de afspraak dat eerst alle focus op het seizoen zelf zou worden gericht, dan zouden we daarna wel verder kijken. Zo hebben we het vorig jaar ook gedaan. Volgens mij moest ik nog formeel mijn handtekening onder een nieuw contract zetten, terwijl ik gewoon al aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen was begonnen', vertelt de doelpuntenmaker.

Of Ajax met The Hunter verder wil, weet de spits dus nog niet. Hij schetst verschillende mogelijke scenario's tegenover het Algemeen Dagblad. 'Voor mij spoken er dus drie opties door mijn hoofd: of stoppen, of door bij Ajax, of bij een andere club.'

In het gesprek komt duidelijk naar voren dat het bij Huntelaar niet ontbreekt aan gedrevenheid en motivatie. 'Voetbal is voor mij nog altijd het leukste wat er is. Gretigheid om doelpunten te maken voel ik nog zo in me zitten, dat is niet leeftijdsgebonden. Je bent zo oud als je jezelf voelt. Bij Ajax zeggen de jonge gasten ook: als jij je baard eraf haalt, ben je 25 jaar.'

Dit weekend startte Heerenveen-supporters een met als doel om Huntelaar terug naar Friesland te krijgen. De oud-speler van Heerenveen stond daardoor zelfs in de trending top 50 van Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd