Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur moet vrezen voor 'exodus'

Tottenham Hotspur moet vrezen voor 'exodus'

Unspecified

3 okt 2019, 15:30

Tottenham Hotspur vreest dat een gedesillusioneerde Harry Kane toetreedt tot de groeiende lijst van bepalende spelers die in de zomer zouden willen vertrekken. Dat meldt de Engelse krant The Times.

De spits, die in juli 27 wordt, is ambitieus en wil trofeeën winnen. Tottenham Hotspur vreest dat de Engels-international zijn geduld bij 'The Spurs' verliest en komende zomer een transfer wil forceren. Binnen de selectie van 'The Spurs' is het al langer aan het rommelen met Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld die ontevreden zijn en een aflopend contract hebben. De verwachting is dat deze spelers aan het einde van het seizoen vertrekken, waardoor trainer Mauricio Pochettino voor een enorme wederopbouw staat.

Eerder deze week gaf Rio Ferdinand aan dat de tijd begint te dringen voor Kane: 'Ik kijk meteen naar Kane', zei Ferdinand na de wedstrijd bij BT Sport. 'Waarom voetbal je? Voetbal je om een clubman te zijn óf om prijzen te winnen? En dan moet je jezelf afvragen of Tottenham een club is die in staat is prijzen te winnen. Ik denk van niet. Een paar jaar geleden hadden ze een beter elftal. Hij zal dit soort vragen waarschijnlijk zelf ook hebben. Hij is 26 jaar oud en veel kansen krijg je ook weer niet; je moet ze meteen grijpen.'

Drie topclubs zouden Kane op hun lijstje hebben staan. Naar verluidt zijn Manchester United, Chelsea en Real Madrid, waar hij zo'n 60.000 euro per week meer kan gaan verdienen dan bij Spurs, geïnteresseerd in de diensten van de spits. Ondanks de slechte vorm van Tottenham heeft Kane het ook dit seizoen weer op zijn heupen. Hij is tot dusver goed voor zeven doelpunten in negen wedstrijden.

VIDEO - René ziet rechtsback Tottenham: 'Die kan er echt niks van'

Deel dit artikel

Link gekopieerd