Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham Hotspur is Son weken kwijt

Tottenham Hotspur is Son weken kwijt

Unspecified

11 aug 2018, 21:43

NEWCASTLE (ANP) - Tottenham Hotspur moet het de komende weken stellen zonder Son Heung-min. De Zuid-Koreaanse aanvaller gaat naar Indonesië om met zijn land mee te doen aan de Aziatische Spelen. Het blijft voor Son in de Premier League zo voorlopig bij de 10 minuten speeltijd die hij zaterdag als invaller kreeg in de gewonnen uitwedstrijd tegen Newcastle United (1-2).

De 26-jarige Koreaan was afgelopen seizoen meestal basisspeler bij de Spurs. Hij maakte twaalf doelpunten in de Premier League, twee minder dan een jaar eerder. Tottenham probeerde de afgelopen weken wel om zich op de transfermarkt in te dekken voor de tijdelijke afwezigheid van Son, maar de Londense club slaagde er niet in een nieuwe aanvaller vast te leggen. De Spurs heeft zelfs geen enkele speler aangetrokken deze zomer, een unicum in de Premier League.

,,Mensen zullen niet begrijpen dat we helemaal geen zaken hebben gedaan op de transfermarkt, maar in het voetbal moet je soms anders durven zijn dan de rest'', verklaarde manager Mauricio Pochettino. ,,We zijn blij met onze selectie. Als je niemand kan vinden om je selectie te verbeteren, is het beter om die gewoon bij elkaar te houden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd