Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham gaat ook af in Premier League

Tottenham gaat ook af in Premier League

Unspecified

5 okt 2019, 17:35

Vier dagen na de ontluisterende thuisnederlaag tegen Bayern München in de Champions League (2-7) heeft Tottenham Hotspur ook in de Premier League gefaald. De finalist van vorig seizoen in de Europese koningsklasse ging bij het modale Brighton & Hove Albion met 3-0 onderuit. Daardoor is de positie van de geplaagde coach Mauricio Pochettino bij de Londense club nog meer verzwakt.

Tottenham werd snel geconfronteerd met tegenslag. Doelman Hugo Lloris beoordeelde een hoge voorzet foutief. Staand op zijn doellijn trachtte hij de bal nog weg te tikken, maar dat mislukte, waardoor Neal Maupay kon inkoppen (1-0). Lloris kwam bij zijn vreemde manoeuvre volledig verkeerd op zijn arm terecht achter de doellijn. Hij gilde het uit van de pijn. Per brancard verliet Lloris het veld. De Argentijn Paulo Gazzaniga was zijn vervanger.

Na ruim een half uur moest de reservekeeper een treffer van Aaron Connolly incasseren. Na de rust zorgde de Ier met een geplaatst schot in de verre hoek ook voor 3-0. Voor de stuurloze Spurs was alleen Harry Kane soms gevaarlijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd