Terug

Volg Vandaag Inside

'Tienersensatie Haaland stapt op vliegtuig naar Manchester'

'Tienersensatie Haaland stapt op vliegtuig naar Manchester'

Unspecified

20 dec 2019, 12:05

Erling Haaland is op dit moment één van de grootste sensaties op de Europese velden. De 19-jarige spits laat bij Red Bull Salzburg zien een ware doelpuntenmachine te zijn. Er wordt de laatste tijd dan ook veelvuldig gespeculeerd over de toekomst van Haaland. De geruchtenmolen lijkt nu echter zijn kookpunt te bereiken. De Noorse krant Stavanger Aftenblad schrijft namelijk, dat Haaland vanmorgen op het vliegtuig naar Manchester is gestapt.

Haaland was dit seizoen al goed voor 28 doelpunten in 22 wedstrijden, waarvan acht in de Champions League. Verwacht wordt dat de spits van RB Salzburg de komende dagen gaat onderhandelen met Manchester United. Het is geen geheim dat manager Ole Gunnar Solskjaer landgenoot Haaland graag aan zijn selecite zou willen toevoegen.

De Noorse spits sprak eerder ook al met Borussia Dortmund en RB Leipzig. De salariseisen die zaakwaarnemer Mino Raiola in Leipzig op tafel heeft gelegd, zijn voorlopig echter te gortig. Dat biedt een opening voor Manchester United, dat vermoedelijk geen problemen heeft om aan de financiële eisen te voldoen en door de aanwezigheid van Solskjaer sowieso een streepje voor heeft op de concurrentie.

Haaland heeft bij RB Salzburg een contract tot medio 2023. Daarin zou een transferclausule van 'slechts' dertig miljoen euro zijn opgenomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd