Terug

Volg Vandaag Inside

Thomas van Groningen over Vandaag Inside: 'Iedereen komt een keer aan de beurt'

Thomas van Groningen over Vandaag Inside: 'Iedereen komt een keer aan de beurt'

Unspecified

2 juni 2023, 19:57

Thomas van Groningen heeft vrijdagmiddag bij Wilfred in zijn BNR-radioprogramma 'The Friday Move' gereageerd op de flauwe grappen die over hem worden gemaakt door Johan en René. "Hij kan in ieder geval niet uit zijn nek lullen, want die heeft hij niet meer!", zei Johan donderdagavond onder meer in Vandaag Inside over de politiek verslaggever.

Thomas reageert als volgt op de mannen: "Ik kreeg een heel lief appje van Sam Hagens, het nieuwe politiek gezicht van Vandaag Inside, met verontschuldigingen. Toen dacht ik: dan zal er wel iets gezegd zijn. Dus ik ben even terug gaan kijken, maar ik vind het niet zo erg. Er zijn heel veel mensen die tegen mij zeggen: ah daar moet je wat van vinden."

Wilfred voelde zich donderdagavond tijdens de flauwe grappen over Thomas niet op zijn gemak: "Fatshaming zeggen heel veel mensen, dat kan niet. Ik zit er zelf heel erg mee in mijn maag, want ik weet dat jij er ook niet heel veel aan kan doen dat je wat zwaarder bent."

"Nou... Ik heb er heel veel aan gedaan", reageert Thomas. "Ik heb personal trainers, diëten... Weet ik veel, het is allemaal niet gelukt. Ik ben er nog altijd mee bezig, want ik zou wel willen afvallen. Maar ik vind het lastig."

Thomas benadrukt nogmaals dat de grappen over zijn gewicht hem totaal niets doen. "Weet van mij dat ik het echt niet zo erg vind. A, omdat ik in het programma heb gezeten, ik ken de heren een beetje en het is eigenlijk stom dat ze elke keer doen alsof ze mijn naam niet meer weten. Maar ik kan het wel hebben eigenlijk. Het punt is namelijk en dan moet ik vaak uitleggen dat mensen vinden dat ik daar boos om moet worden. Maar ik zeg dan, iedereen komt een keer aan de beurt in dat programma", besluit Thomas.

Eerder in Vandaag Inside sprak Johan zich kritisch uit over Thomas. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Johan over Thomas van Groningen: 'Hij heeft ons lelijk in de steek gelaten'
1:09
Johan over Thomas van Groningen: 'Hij heeft ons lelijk in de steek gelaten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd