Terug

Volg Vandaag Inside

'Terugkeer van Wijnaldum bij Feyenoord zou een geweldige zet zijn'

'Terugkeer van Wijnaldum bij Feyenoord zou een geweldige zet zijn'

Unspecified

6 juni 2022, 15:35

Georginio Wijnaldum geniet momenteel van zijn vakantie, omdat hij ontbreekt in de selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder komt weinig aan spelen toe bij Paris Saint-Germain en dus is het nog maar de vraag welk shirt hij volgend seizoen zal dragen. Voormalig Feyenoord-trainer Rob Jacobs ziet Wijnaldum graag terugkeren naar Rotterdam-Zuid.

'Dat zou een geweldige zet zijn', zegt Jacobs in gesprek met RTV Rijnmond. 'Hij is nou wel uitgeteld, toch? Ik denk dat Wijnaldum best wel bij Feyenoord zou willen spelen. Hij ziet ook dat 'ie daar zijn slag kan slaan. Til heeft het Nederlands elftal gehaald. Wat Til doet, heeft Wijnaldum altijd al laten zien. Ik snap ook die Van Gaal niet, daar snap ik niks van!'

'Als je bij Paris Saint-Germain op de bank zit, dat is toch geen schande', gaat Jacobs verder. 'Het is eigenlijk niet te geloven wat daar op de bank zit. Maar hij kan er niets aan doen dat die drie mensen voorin allemaal nodig zijn bij PSG. In de verdediging en op het middenveld zijn balveroveraars nodig. Laat die Mbappé, Messi en Neymar maar staan, maar dat gaat wel ten koste van Wijnaldum in het team', aldus Jacobs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd