Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag neemt belangrijke Ajacied mee bij vertrek naar Manchester United'

'Ten Hag neemt belangrijke Ajacied mee bij vertrek naar Manchester United'

Unspecified

29 mrt 2022, 09:34

Mocht Erik Ten Hag komende zomer de overstap maken naar Manchester United, dan wil hij Ajax-aanvaller Antony graag meenemen naar de Premier League, meldt de Daily Telegraph.

Bij Manchester United kunnen ze wel een buitenspeler gebruiken. Na het wegvallen van Mason Greenwood heeft United met Marcus Rashford, Jadon Sancho en Anthony Elanga nog maar drie echte buitenspelers over.

Het is alleen niet vanzelfsprekend dat Antony ook naar Manchester vertrekt, als zijn huidige trainer dat doet. Er is namelijk veel interesse in de Braziliaanse dribbelaar van Ajax. Zo zouden onder meer Bayern München en FC Barcelona de 22-jarige aanvaller aandachtig in de gaten houden. Bij Bayern loopt het contract van rechtsbuiten Serge Gnabry medio 2023 af. De Duitser heeft z'n contract nog niet verlengd, en dus kijkt 'Der Rekordmeister' of ze hem aankomende zomer voor een flinke transfersom kunnen verkopen.

Antony kwam in 2020 voor bijna zestien miljoen euro over van São Paulo. De Braziliaans international speelde dit seizoen 33 officiële duels voor Ajax. Hierin scoorde hij 12 keer en gaf hij 10 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd