Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag heeft fraaie speech in huis voor Garnacho en zijn familie

Ten Hag heeft fraaie speech in huis voor Garnacho en zijn familie

Unspecified

2 mei 2023, 19:19

Erik ten Hag heeft zich in Manchester van zijn beste kant laten zien. De Nederlandse oefenmeester sprak toptalent Alejandro Garnacho en zijn familie toe na diens contractverlenging tot 2028, valt te zien in een video die Manchester United zelf deelt.

Met enige verlegenheid stapte de 18-jarige Argentijn de ruimte in waar zijn familie zich had verzameld en waar zijn trainer hem al op stond te wachten. Na elkaar gegroet te hebben, begon Ten Hag de aanwezigen uit te leggen hoe trots hij is op zijn talentvolle aanvaller.

"Dit is een groot moment. Hij heeft zich flink verbeterd en dat is waarom we hier nu bijeen zijn. Hij verdient dit, hij heeft dit contract verdiend met zijn prestaties. Hij heeft zich in het team geknokt door grote stappen te zetten en ik denk dat dit nieuwe contract inspirerend werkt. Dat het motiveert om het nog beter te gaan doen. Dit moet gevierd worden met de familie. Deze club heeft spelers nodig die iets geweldigs kunnen doen. Winnen is het belangrijkste, maar we spelen ook in het Theatre of Dreams", benadrukte Ten Hag het belang van entertainment.

De Nederlander daagde Garnacho vervolgens uit om zich verder te verbeteren: "We willen prijzen pakken. Een contract is mooi, maar aan het einde van een carrière tellen de prijzen. Je wilt terugkijken en kunnen zeggen dat je de Premier League en Champions League gewonnen hebt. Je hebt het talent om dat te bereiken, maar met dat talent moeten we hard aan de slag gaan", besloot de Tukker zijn lofzang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd