Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Beste eerste helft van Ajax'

Ten Hag: 'Beste eerste helft van Ajax'

Unspecified

27 okt 2019, 20:36

Erik ten Hag was een tevreden trainer na de eenvoudige zege van Ajax op Feyenoord (4-0). "Ik denk dat we de beste eerste helft van dit seizoen hebben gespeeld', stelde hij. "Bijna alles klopte, alleen hadden we er wat meer kunnen maken."

"Ik heb echt genoten van onze start, van alle facetten van ons voetbal", vervolgde hij. "We hebben Feyenoord afgetroefd zoals we wilden. Met Promes en Neres op de vleugels en heel veel beweging. Met Tadic die zich slim liet zakken en met een fantastische Ziyech op de positie van nummer tien. Hij was de sleutel van dit succes."

"De wisselwerking met het publiek was prachtig en dan hoop je in de tweede helft dat er wat doelpunten bijkomen. Dat had ook wel gekund, met kansen voor Van de Beek en Neres. Ik heb bewust niet snel gewisseld omdat ik wilde zien hoe mijn spelers zouden reageren op de nieuwe speelwijze van vijf verdedigers van Feyenoord. Ze hadden sturing van ons nodig. Pas toen het weer goed stond, heb ik Gravenberch en Traoré gebracht. Ze verdienen om zich te laten zien in een ploeg met een goede structuur."

Deel dit artikel

Link gekopieerd