Terug

Volg Vandaag Inside

Tannane op huurbasis naar FC Utrecht

Tannane op huurbasis naar FC Utrecht

Unspecified

12 aug 2018, 12:15

UTRECHT (ANP) - Oussama Tannane voetbalt dit seizoen op huurbasis voor FC Utrecht. De 24-jarige aanvaller komt tijdelijk over van het Franse Saint-Étienne.

Tannane voetbalde in 2009-2010 al in de jeugd van FC Utrecht. Daarna belandde hij via PSV en sc Heerenveen bij Heracles Almelo, waar hij zich in de kijker bij Saint-Étienne speelde. Tannane verhuisde in januari 2016 naar Frankrijk en speelde daar 33 competitieduels op het hoogste niveau. Saint-Étienne verhuurde Tannane vorig seizoen aan het Spaanse Las Palmas.

,,Met Oussama halen we een creatieve speler met snelheid in huis”, zegt technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht over Tannane. ,,Hij is sterk aan de bal, beschikt over een goed schot en kan op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten. Daarnaast is hij een speler met extra kwaliteit die het vermogen heeft een wedstrijd te beslissen. Hij is bereid in zichzelf te investeren en heeft voor FC Utrecht gekozen voor het sportieve traject, dat zegt iets over zijn drive om te willen presteren.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd